Metoder og verktøy

Mat og måltider

Periode: 2011-2012 | Nordland | Avsluttet
”Maten e god den, det e’kje da…” - En opplæringsfilm om ernæring

Opplæringsfilm for fagutviklingsarbeid ved sykehjem og hjemmetjeneste, samt i undervisning

Periode: 2011-2013 | Buskerud | Avsluttet
Velkommen til bords - e-læring i ernæring

USH Buskerud har utviklet og produsert e-læringsprogrammet "Velkommen til bords" for å styrke ernæringsarbeidet i sykehjem og hjemmebaserte tjenester.

Periode: Våren 2014 | Hedmark | Avsluttet
Innføring av et fjerde måltid i sykehjem

Avdelingen innførte et ekstra måltid i løpet av dagen. Tiden fra kveldsmat til frokost ble redusert med en time.

Periode: Vår -17 til vår -18 | Vestfold | Avsluttet
«Måltidsvenn»

Et innovasjonsprosjekt med fokus på ernæring og aktivitet hos eldre hjemmeboende mennesker som bor alene, med inkludering av frivillige.

Periode: Juni 2016 - juni 2017 | Oslo | Avsluttet
Lokale ernæringsprosjekt innen utvalgte tema 2016-2017

De lokale ernæringsprosjektene er en del av satsningen «Løft for bedre ernæring». Prosjektene skal føre til økt kvalitet i ernæringsarbeidet og varig endring i ernæringspraksis gjennom at tiltak går inn i videre drift.

1