Om oss

Tips en venn
Send til e-post:
Fra e-post:
Melding:

Bilde: Podcast studio: microphone and computer.

Nye episoder i USHTpodden!

Publisert 14. oktober 2019 | Oppdatert 10. mars 2020

USHTpodden er podkastkanalen til alle utviklingssentrene for sykehjem og hjemmetjenester (USHT). Kanalen er til inspirasjon og nytte for alle som jobber i helse- og omsorgstjenester. Her deles podkaster fra utviklingssentrene, samt podkaster laget av våre samarbeidspartnere der sentrene bidrar med innhold.

Mitt liv – min mestring, første episode

Mitt liv – min mestring er en podkastserie fra utviklingssenteret i Østfold. Gjennom flere episoder løfter Håkon Johansen, rådgiver ved USHT Østfold, frem ulike menneskers erfaring med sykdom og funksjonstap, og intervjuer fagpersoner i helsetjenesten som kan si noe om behandling, mestring og omsorg. Seriens første episode handler om fatigue som senskade etter kreftsykdom og -behandling. Vi møter Jannike som har gjennomlevd sykdom og Heidi som er kreftsykepleier og arbeider som kreftkoordinator. Hør første episode her.

Reposts fra samarbeidspartnere og andre aktører

Podkaster laget av våre samarbeidspartnere og andre aktører der sentrene bidrar med innhold finner du under "reposts" inne på USHTpodden. Her er de første vi har repostet.

Helsejuss i sykepleierutdanningen av Senter for nye medier, Høgskulen på Vestlandet

Med Kristin Bie (USHT i Helse Fonna-kommunene) og Bente Kvilhaugsvik (HVL Institutt for helse- og omsorgsvitenskap). Interessant podkast om helsejuss i sykepleieutdanningen. Denne episoden er om forsvalighetskravet for sykepleiere. Lytt her.

Alders- og demensvennlige bibliotek av Leser søker bok

Med seksjonsleder ved Deichman bibliotek Oppsal, Mari Gudim Torp, Ellen Louise Wasserfall fra SFF/USHT Oslo og Veronica Salinas, rådgiver ved Leser søker bok. Lær om hvordan Deichman Oppsal ble landets første alders- og demensvennlige bibliotek. Lytt her.