Om oss

Tips en venn
Send til e-post:
Fra e-post:
Melding:

USHT Hamar har lansert nytt e-læringskurs!

Publisert 02. august 2019 | Oppdatert 10. mars 2020

Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Hedmark har lansert e-læringskurs om lindrende omsorg og behandling til mennesker med utviklingshemming.

E-læringskurset er en del av prosjektet Kompetanseheving i lindrende omsorg og behandling i tjenester til mennesker med utviklingshemming som startet opp i 2016 etter at en personalgruppe i Hamar kommune meldte om behov for økt kompetanse på området. USHT Hedmark har søkt og fått innvilget midler til gjennomføring av prosjektet fra Helsedirektoratet. Målgruppen for e-læringskurset er alle som jobber med mennesker med utviklingshemming.

Praktisk om kurset

E-læringskurset er tilgjengelig for kommunalt ansatte på KS læring. Er du ikke ansatt i en kommune som har tilgang til KS læring så kan du logge inn som gjestebruker. USHT Hedmark har laget en brukermanual som har nyttige tips om innlogging og gjennomføring. Her finner du også informasjon om hvordan du logger inn som gjestebruker.

Kurset kan gjennomføres på ca 4 timer, men må ikke tas sammenhengende. Kurset består av seks moduler med filmer, refleksjonsoppgaver og quiz og kursbevis kan lastes ned ved gjennomført kurs.

Nyttige opplæringsfilmer

Som en del av prosjektet har det også i samarbeid med Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse og Høgskulen på Vestlandet blitt laget opplæringsfilmer om smerter og smertekartlegging. Filmene er tilgjengelige på en egen temaside om smerter og smertekartlegging.

Spørsmål?

Prosjektleder ønsker at du tar kontakt om du trenger bistand for å finne kurset og logge inn. Ta også kontakt om du har andre spørsmål og innspill knyttet til e-læringsprogrammet eller temaet lindrende omsorg og behandling til mennesker med utviklingshemming. Rikke kan nås på rikke.anita.torgersen@hamar.kommune.no , Hamar, tlf. 414 08 563 // 932 53 907

Les hele nyhetsartikkelen på Hamar kommune sin hjemmeside.