Forsiden/Mat og måltider/Prosjekter

Mat og måltider

(Antall ideer 5) | Sorter etter: Nyeste | Alfabetisk
Vis 20 | 40 | Alle

Velkommen til bords - e-læring i ernæring

USH Buskerud har utviklet og produsert e-læringsprogrammet "Velkommen til bords" for å styrke ernæringsarbeidet i sykehjem og hjemmebaserte tjenester.

”Maten e’ god, det e’kje da….”

En praktisk veileder i ernæring til bruk for helsepersonell i sykehjem og i hjemmesykepleien.

E-læringskurs om underernæring

I dette prosjektet har vi utviklet et e-læringskurs rettet mot helsepersonell i sykehjem og hjemmesykepleien

Tidsriktig matservering

Samarbeidsprosjekt mellom en somatisk langtidsavdeling og sykehjemmets kjøkken. Kartla pasientenes behov og utviklet metode for registrering av kost. Vekt forteller oss ikke hva pasienten ”egentlig” får i seg.

Studenter i ernæringsvitenskap på sykehjem

Et samarbeidsprosjekt der ansatte på sykehjemmet underviser studenter om ernæringsproblematikk i eldreomsorgen. Studentene foretar ernæringscreening av beboerne på sykehjemmet. Målet er å skape interesse for ernæring i sykehjem hos studenter i ernæringsvitenskap.

Verktøy

Litteraturtips