Artikler for nyhetsbrev

Tips en venn
Send til e-post:
Fra e-post:
Melding:

Workplace - hva og hvorfor?

Publisert 04. februar 2019 | Oppdatert 10. mars 2020

Enkelt fortalt er Workplace et eget lukket Facebook internt for en bedrift. Workplace tilbyr funksjoner som grupper, søk, profiler, Workplace Chat, nyhetsoppdatering, automatisk oversettelse, direktesendt video med mer. Grupper kan deles på tvers av andre selskaper, såkalte flerbedriftsgrupper.

Vi har valgt dette som en løsning på ønsket om og behovet for et samarbeids- og diskusjonsforum for alle ansatte på tvers av alle USHT-ene. Dere blir derfor veldig straks lagt til i Oslo@Work, Oslo kommune sin Workplace-løsning. Workplace gjør det lettere å kommunisere med andre USHT-kollegaer via chat og innlegg. Den kobler sammen alle ansatte i alle sentrene og er lett å bruke på PC, MAC eller på farten via mobilen din.

Vi har opprettet en egen flerbedriftsgruppe for dere som jobber i et USHT: 
[MCG] Nettverk for Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester.

MCG = Multi Company Group eller flerbedriftsgruppe kalles dette fordi det er folk fra andre organisasjoner enn Oslo kommune som har tilgang til gruppen – men ikke til resten av Oslo kommune sin løsning. 

Hvordan logger dere inn?
Følg denne invitasjonslenken for å bli medlem av gruppen, får dere problemer si ifra og vi legger dere til manuelt med epost-adressen deres:
https://fb.me/g/6TvYYhEI5/y41zBp1i

Hva skal Workplace ikke brukes til?
Workplace skal ikke brukes til saksbehandling eller deling av personsensitiv informasjon. Saksbehandling skal fortsatt foregå i fagsystemene, slik at vi sørger for korrekt arkivering og personvern. Workplace er et arbeidsverktøy. Vi deler derfor ikke personlige eller politiske innlegg her. Kommunenes regler for arkivering, datasikkerhet, personvern og etiske retningslinjer gjelder her som i andre kanaler. 

For mer informasjon om Workplace, se her:
https://www.facebook.com/help/work/919032648190117/?helpref=hc_fnav&bc[0]=Workplace

Det er ingen kobling mellom eventuell privat Facebook-konto og Workplace-konto.