Alle prosjekter

Tema

Tips en venn
Send til e-post:
Fra e-post:
Melding:

LIVETS BONUSÅR

Publisert 28. april 2020 | Oppdatert 29. september 2020

Livets bonusår er en inspirasjonsbok som omhandler utfordringer og muligheter i overgangen mellom aktivt arbeidsliv til pensjonisttilværelsen i den 3.alder.

Prosjektansvarlig:

Irene Røen

Boken er tilgjengelig ved USHT Innlandet (Hedmark), kr 200

Prosjektleder: Susanne Sønderbo
Tema: Inspirasjonsbok
Fylke: Innlandet (Hedmark)
Status: Pågående
Periode: 2019 - 2020
Ferdig: 2020

Overgangen fra arbeidslivet til den 3.alder er et stort skifte i tilværelsen og egentlig er det en gave - livets bonusår til oss. Nå får du tid til å bruke dine oppsparte bonuspoeng - og mange valgmuligheter. Det er derfor viktig å foreta noen bevisst valg i tide, sier forfatter Susanne Sønderbo, slik at ikke skiftet kommer som julekvelden på kjerringa!

Boken er et konkret verktøy og hjelp til den enkelte, kommende eller ny-pensjonist, med å finne vei i det nye livsavsnittet, som kan bli meget meningsfylt og givende. 

 

 

Susanne Sønderbo er utdannet psykolog og prest fra Københavns Universitet. Hun har videreutdanning i sorgterapi og mindfulness, og har skrevet flere bøker. Har tidligere jobbet som sykehusprest, psykolog, sykehusklovn og med undervisning. Siden 2011 har Susanne jobbet som seniorrådgiver i Hamar kommune, det siste året tilknyttet USHT Innlandet (Hedmark), hvor hun blandt annet har skrevet Livets bonusår.

Boken baseres på kurset Bli happy 60+, som Susanne Sønderbo tidligere har holdt i regi av Frisklivssentralen i Hamar kommune.