Pågående
Utvikling av et læringsløp, for både ressurspersonen selv og for lederen, skal bidra til at fagpersonene får ekstra kompetanse i forbedringsarbeid og kompetanseutvikling med enkle verktøy slik at de kan lære for å lære videre. Samtidig får de mulighet til å utvikle seg og oppleve mestring. Læringsløpet vil være digitalt og ligge fritt tilgjengelig på Kompetansebroen.
Spredningsprosjektet i Velferdsteknologi på Nedre Romerike, som har pågått siden 2017, er et samarbeid mellom 3 kommuner. Kommunene i samarbeidet skal implementere trygghets- og mestringsteknologi på sykehjem, i hjemmebaserte tjenester og i bo- og omsorgstjenesten. Utviklingssenteret er prosjektkoordinator fra september 2020.
God dokumentasjonspraksis er et nødvendig grunnlag for god kvalitet i helse- og omsorgstjenestene. Opplæring og kunnskap om dokumentasjon av helsehjelp handler ikke bare om fagsystem. Det handler vel så mye om å forstå hvorfor vi dokumenterer, om informasjonsformidling og kommunikasjon, og om hvordan dokumentasjon og kvalitet/pasientsikkerhet henger sammen.
Avsluttet
KOR er systematisk tilbakemelding fra bruker om opplevd nytte av behandling og av endringsprosesser. Bruker skal aktivt delta i egen behandling og utvikling av egne ressurser.
Utvikle en modell for rehabilitering av yngre med kognitiv svikt som følge av multippel sklerose eller hjerneslag.
Kreftsykepleierne utviklet en kurspakke med tre moduler.
Det ble implementert verktøy for å identifisere feil- og underernæring, og ansatte i miljøarbeidertjenesten, hjemmesykepleien og bolig med service får opplæring hvordan å bruke verktøyene og å øke sin ernæringskompetanse.
Et toårig tverrfaglig prosjekt der pleie og omsorg, skole og helse samt NAV og fastlege sammen bidro til økt kvalitet på tjenester til personer med CFS/ME (eller mistanke) - og deres pårørende.