Om oss

Tips en venn
Send til e-post:
Fra e-post:
Melding:

Pasientsikkerhetskonferansen 2020 – heldigital!

Publisert 05. november 2020 | Oppdatert 05. november 2020

Norges viktigste møteplass for alle som er opptatt av pasientsikkerhet og kvalitetsforbedring. I år er den heldigital og du kan se innholdet når og hvor du vil, både live og i en hel måned etterpå.

12. og 13. november er det Pasientsikkerhetskonferansen 2020, og I trygge hender-24/7 ønsker alle i den kommunale helse- og omsorgstjenesten hjertelig velkommen.

"Snakk om forbedring"

Tema for årets konferanse er "Snakk om forbedring", som bygger på  et dialogverktøy som gir ledere og medarbeidere en felles forståelse og et bilde av hva som påvirker pasientsikkerheten på arbeidsplassen. Konferansens to dager vil handle om kultur og læring, og en lang rekke innledere fra både helse- og omsorgstjenestene og utenfor tjenestene vil holde innlegg og delta i samtaler om disse temaene.

Praktisk

I disse tider har mange i helse- og omsorgstjenesten svært mye å gjøre og uforutsigbare arbeidstider. I år er Pasientsikkerhetskonferansen digital, noe som betyr at den kan ses når og hvor du vil, om det er fra pauserommet, hjemmekontoret eller i godstolen. Den er også tilgjengelig i en hel måned etter konferansen. Pasientsikkerhetskonferansen arrangeres live 12. og 13. november, og det er mulig å melde seg på før, under og etterpå. Programmet er nå oppdatert på www.pasientsikkerhetskonferansen.no.

Webinarer om "Snakk om forbedring"

Frem mot Pasientsikkerhetskonferansen 2020 gjennomfører I trygge hender 24-7 og Helsedirektoratet flere webinarer om brikkene i verktøyet Snakk om forbedring: Du finner opptakene på Youtube.

Direktelenker:

https://youtu.be/YDa_dPZKsVU

https://youtu.be/K1xO6Aqlne4